Högteknologi inom avancerad bearbetning

Ända sedan starten 1984 har det viktigaste för oss varit att leva upp till våra kunders höga krav på precision och kvalitet. Genom strategiska investeringar i utrustningen och i medarbetarnas kompetensutveckling skapar vi högt affärsvärde åt våra kunder.


Kameradetalj Kameradetalj Kameradetalj

Från idé till fullskalig produktion

Vi följer produktionen från idé till slutresultat och jobbar sida vid sida med dig som kund. På så sätt har vi full kontroll på alla detaljer i tillverkningen. Vi tillverkar också många av våra verktyg själva.

Att snabbt kunna ta fram optimala verktyg anpassade efter specifika processer ger oss en svårslagen flexibilitet och gör att vi kan hantera även de mest utmanande produktionsprocesserna.

 


 

komponent försvarsindustri komponent försvarsindustri komponent försvarsindustri

Kunskap och service

Genom kontinuerliga vidareutbildningar av våra medarbetare kan vi erbjuda en hög nivå av teknisk kunskap, service och expertrådgivning till dig som kund. Den stora yrkesskickligheten hos våra medarbetare gör också att vi får ut mesta möjliga av de högteknologiska maskinerna. 
 
Kombinationen av högteknologisk utrustning och medarbetarnas kunskaper gör att vi når upp till vår höga ambition - 100% felfria leveranser.   
 

Det senaste från LK Precision